Mindenünk a bútor…

Információ és árajánlat
(30) 262-5949

Nappali

A lakásunk jellemzően egyik legnagyobb helysége a nappali, amely több funkció ellátására is alkalmasnak kell lennie. Kikapcsolódásunknak (Tv-zés, Zenehallgatás), vendégek fogadására és a családdal együtt töltött idő eltöltésére szolgál. Kialakításánál törekszünk a látványra az egyedi megoldásokra, hogy minél tetszetősebb, kényelmesebb és funkciójának megfelelő szerepet töltsön be.

A tárolási szokások és a szekrénybútorok divatjának pozitív változása kiszorította a nagydarab bútorokat a nappali teréből. A régi szekrénysorok – amik ruhát, könyvet, bárpolcot, vitrint foglaltak magukba különváltak. A ruhásszekrény a gardróbba vagy a hálószobába került, a könyvespolcok, vitrinek, bárszekrények önálló egységként, kisbútorként élnek tovább a lakószobákban. Nagy hangsúlyt kell fektetnünk arra, hogy bútorunk színébenben és formájában minél jobban harmonizáljon lakásunk jellegével és ügyeljünk szobánk tágasabb jellegének megtartására.

Egyes esetekben, mint pl. a szekrény, ülőgarnitúra, dohányzó asztal, és egyéb kiegészítő bútorok egységes kialakításával formájának színének egységesítésével még harmonikusabbá tudjuk tenni környezetünket. Az egyedi kialakítás előnye, hogy nem kell felesleges időt eltölteni a megfelelő anyag, szín és formának és a helység adottságának megfelelő bútordarab keresésével.

Szolgáltatások

Asztalos műhelyünkben a következő asztalos termékek készülnek a teljesség igénye nélkül.

Egyedi asztalos termékeink: Fanyílászárók, falépcsők, egyedi falépcsők, egyedi ajtók, konyhabútorok, egyedi konyhabútorok tervezése, szobabútorok, egyedi bútorok, ágyak, asztalok, padok, irodabútorok, hőszigetelt nyílászárók, korlátok, kerítések, gyerekjátékok, biobútorok, kisebb faházak, féltetők, kerti padok, faragott berakású ajtóbetétek, faragott oszlopok és egyéb egyedi asztalos által faragott tárgyak, igény szerinti akár egyedi alapanyagokból. Egyedi konyhabútor készítése, faipari asztalos termékek, beépített szekrénykészítés, egyedi bútorkészítés, minőségi asztalos termékek gyártása, egyedi ablakok készítése, egyedi asztalos termékek készítése, épületasztalos termékek, asztalos által előállított egyedi asztalos termékek, bútorasztalos termékek, faipari asztalos termékek, és sok más asztalos által előállított egyedi faipari termék és minden fajta asztalosmunka.