Mindenünk a bútor…

Információ és árajánlat
(30) 262-5949

Konyhabútor

Blum konyhabútor Servo Drive-val

Rendszeresen problémát jelent, főleg a kisebb otthonok körében, hogy nincs elég hely a konyhabútor szekrényiben, és nem férnek el a szükséges konyhai felszerelések a polcokon. Ennek az oka, hogy rossz a helykihasználása a bútornak. Ez a videó azt mutatja be, hogy hogyan tudjuk optimálisabban kihasználni a pakolóhelyeket a konyhabútorokban, anélkül hogy minden egymás hegyén hátán lenne, és semmihez nem férünk hozzá kényelmesen. A Blum fiókrendszerek erre tökéletes megoldást nyújtanak.

Speciálisan nyitódó sarok fiókrendszer a Blum cég kivitelezésében. Professzionális megoldás azok számára,akik magas minőségű konyhabútort szeretnének. Persze nem csak konyhabútorokba, hanem beépített szerényekbe is alkalmazható ez a speciális fiókrendszer.

Ha a legjobb minőséget akarja konyhájában, vagy akár egész otthonában, akkor használjon Blum fióksíneket és ajtópántokat, melyek a tökéletes komfort érzetét nyújtják egyedülálló exclusive minőségükkel. Ezen felül a Blum cég még számos termékével támogatja a kiemelkedő minőségű egyedi bútorok gyártását.

Comments are closed.

Szolgáltatások

Asztalos műhelyünkben a következő asztalos termékek készülnek a teljesség igénye nélkül.

Egyedi asztalos termékeink: Fanyílászárók, falépcsők, egyedi falépcsők, egyedi ajtók, konyhabútorok, egyedi konyhabútorok tervezése, szobabútorok, egyedi bútorok, ágyak, asztalok, padok, irodabútorok, hőszigetelt nyílászárók, korlátok, kerítések, gyerekjátékok, biobútorok, kisebb faházak, féltetők, kerti padok, faragott berakású ajtóbetétek, faragott oszlopok és egyéb egyedi asztalos által faragott tárgyak, igény szerinti akár egyedi alapanyagokból. Egyedi konyhabútor készítése, faipari asztalos termékek, beépített szekrénykészítés, egyedi bútorkészítés, minőségi asztalos termékek gyártása, egyedi ablakok készítése, egyedi asztalos termékek készítése, épületasztalos termékek, asztalos által előállított egyedi asztalos termékek, bútorasztalos termékek, faipari asztalos termékek, és sok más asztalos által előállított egyedi faipari termék és minden fajta asztalosmunka.